Numera finner du Vasastan BK på Wikipedia → http://sv.wikipedia.org/wiki/Vasastan_BK

Wikipedia är en wiki och ett flerspråkigt webbaserat uppslagsverk med fritt och öppet innehåll som utvecklas av sina användare. Wikipedia drivs av den icke vinstinriktade stiftelsen Wikimedia Foundation med stöd av privata donatorer. Projektet bygger på wikiprogramvaranMediawiki, som är uteslutande fri och har öppen källkod. Wikipedia finns tillgänglig på många olika språk; 272 språkversioner har mer än 70 artiklar. På 36 språk har Wikipedia fler än 100 000 artiklar och på 4 språk fler än en miljon artiklar. Den engelskspråkiga versionen är störst, med omkring 3.8 miljoner artiklar. De andra 3 språken är tyska, nederländska och franska. Totalt innehåller Wikipedia över 17 miljoner artiklar, varav den svenska versionen har 463 482 artiklar.

Ordförande Tom Flumé:
- Detta är en milstolpe för klubben! Att finnas på Wikipedia är ett kvitto på att Vasastan BK är av allmänhetens intresse och inte är en dagslända. Nu siktar vi mot Nationalencyklopedin.

Tagged with:

iPhone App

Håll dig uppdaterad med det senaste som sker i Vasastan BK.

Som medlem stöder du klubben samt får ta del av unika medlemserbjudanden.
Visa dina rätta färger
Besök vår webbshop och klä dig som en vinnare.