Vasastan BK spelar oavgjort mot Boo FF på ett soldränkt Stadshagens IP.

Första halvlek är jämn. Boo kommer till spel med ett ungt och hungrigt lag. Vasastan ställer upp med ”samma” lag som vanligt. Boo tar ledningen i slutet av halvleken. Ett inlägg nickas in från ära håll. 0-1 till Boo i paus.

I andra halvlek är Vasastan med i matchen på ett helt annat vis. Det dröjer inte länge innan bollen sitter i mål. Gustaf Reinebo nickar in en boll från Keivan Moussavi, i en trasslig situation i samband med en hörna, 1-1. Minuterna senare smäller det igen. Mirza ”Mido” Salkic får till en riktig kanon. Skottet går i en bana, likt en banan, rakt upp i nättaket. 2-1 till Vasastan! Glädjen är dock kortvarig. 30 sekunder efter målet gör nämligen 2-2. I slutet av matchen pangar Viktor Flumé bollen i stolpen. Närmre än så kommer inget av laget. Matchen slut, 2-2.

Tyvärr tappar Vasastan poäng i denna match. Klubben är nu två poäng från nedflyttning.

Division 5 mellersta, omgång 11
Vasastan BK – Boo FF 2-2 (0-1)
0-1 (39′)
1-1 (62′) Gustaf Reinebo (Moussavi)
2-1 (69′) Mirza ”Mido” Salkic
2-2 (70′)

Startelvan
Palm
Groth, Mattsson, Reinebo, Mido
Adrino, Strandertskjöld, Ekekrantz, Adrino
Wigardt, Moussavi

Avbytare
Kolak, V.Flumé, Vilhelmsen

Tagged with:

E-postadressen publiceras inte.

Visa dina rätta färger

Besök vår webbshop och klä dig som en vinnare.

Som medlem stöder du klubben samt får ta del av unika medlemserbjudanden.

iPhone App

Håll dig uppdaterad med det senaste som sker i Vasastan BK.